Искате ли да подсилите имунитета си? Можете да подпомогнете имунната си система, като я активирате енергийно посредством тази техника.

Искате ли да се радвате на физическо здраве, благополучие и благоденствие?

В този изключително стресов период за цялото човечество ви представям техника, която може да помогне в ситуацията. Тя е лесна и бърза за научаване и практикуване. Усетете как се чувствате след нея и можете да ми споделите.

Когато сме в много стресова ситуация, цялото ни същество реагира. Въпросът е обаче имаме ли инструменти да управляваме този стрес или той управлява нас.
Точно тук се състои и разликата между дистрес и еустрес. Дистресът е негативният вид стрес, в който много от нашите системи не работят – в това число и имунната ни система и имунитетът ни отслабва.
Когато човек е в състояние на страх, паника, безспокойство, тревога, често попада в състояние на дистрес.
Помнете, че в състояние на дистрес имунната система НЕ функционира добре. Бъдете осъзнати за грижата за себе си и другите.

Техниката се нарича Потупване на Тимусната жлеза. Техниката отнема около 20 секунди. Може да се прилага многократно, всеки път, когато усетите, че имате нужда от това. Подходяща е за хора от всякакви възрасти.

Помага за:

  • Повишаване на енергията
  • Подсилване на имунната система
  • Увеличаване на жезнеността, издръжливостта и силата.

В това видео Дени Андонова – кинезиолог, сертифициран К-Power инструктор, сертифициран специалист по корпоративен уелнес, позитивен психолог, инструктор по неврографика, автор на книгата “Клетъчно хранене с Дени: Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си” ви представя техника за активиране на имунната система.

Тази техника можете да намерите на страниците на книгата “Клетъчно хранене с Дени: Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си”, Издателство Вдъхновения, София, 2017

Можете да я намерите и на страниците на книгата на Дона Идън “Енергийна медицина”, Издателство ЖАР-Жанет Аргирова, София, 2017

Желая ви здраве, оптимизъм и доверие във вашия организъм, който е една уникална, съвършена система!

Дени Андонова

 

Автор на публикацията: Деница Андонова

За контакт: 0878207156

  • Позитивен и организационен психолог магистър
  • Сертифициран специалист по корпоративен уелнес
  • Автор на книгата Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си
  • Холистичен консултант (кинезиология, австралийски цветни есенции, нейрографика)
  • Сертифициран К-Power инструктор
  • Специалист Нейрографика (Неврографика, Неурографика), Инструктор по Неврографика, Инструктор 20
  • Консултант по хранителни нарушения

Ако желаете да станете наш партньор, моля свържете се с нас ТУК. https://howthrive.org/partners/