Екип

Аз вярвам, че всеки един от нас постига повече и по-големи резултати и е по-щастлив и удовлетворен,
ако е в прекрасно здраве, енергиен и емоционален баланс.

Деница Андонова

Сърцето на нашата Фондация е Деница Андонова – позитивен психолог и сертифициран специалист по корпоративен уелнес. Тя е развила своята репутация на експерт по здравословни навици и ефективност на работното място чрез високи постижения и иновации. Но това, което истински я отличава, са нейните ценности и упорит труд. Положителната енергия, която струи от нея, е силно заразна. Философията ѝ за добро настроение, здраве и баланс на всички нива несъмнено се превърнаха в начин на живот и ценностна система на целият ни екип.

Дени е майка на две деца – момиченца на 4 и почти на 2г. Автор е на книгата “Клетъчно хранене с Дени”, която е холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си и отразява нейния 12 годишен опит в сферата на балансирания стил и начин на живот. Освен това е и един от най-активните сертифицирани К-Power инструктори, като през нейните курсове по кинезиология, метод за постигане на енергиен баланс, са преминали обучение стотици хора. Деница е и консултант по хранителни нарушения с фокус преяждащо хранене, емоционално и интуитивно хранене, както и терапевт, практикуващ с австралийски цветни есенции с цел подобряване на емоционалния баланс. Лектор и корпоративен обучител за балансирано хранене и стил и начин на живот, щастие на работното място, позитивни навици и целеполагане.

Костадин Аргиров

Костадин Аргиров е инженер, бивш волейболист, който в момента се занимава с търговия и недвижими имоти. Баща на две деца. Вярва в каузата на Фондация “Процъфтяваща България” и се включва в проекта с ясното съзнание да подпомага подобряването на средата за развитие, за повече позитивни хора и по-добро бъдеще за децата ни.

Д-р Димитър Андонов

Д-р Димитър Андонов е третият съосновател на Фондацията. Баща е на две деца и дядо на две малки внучки. Специалист Вътрешни болести, водещ кардиолог диагностик, лектор. Неговата мисия в дейността на фондацията е да бъде носител на идеята за цялостно здраве – физическо и психично.

В трите истории се повтаря един елемент – и това са двете малки момиченца – на 4 и почти на 2. Те са нашето вдъхновение да създадем Фондация “Процъфтяваща България”. Чрез фондацията надграждаме нашата обща мисия  “Процъфтяващи хора. Процъфтяващ бизнес. Процъфтяващ свят”. И вярваме, че заедно можем да създадем условия в държавата ни за подобряване на психичното здраве и благоденствие на всички нива, така че България да се превърне в едно чудесно място за нашите деца и внуци.

Ценности

Нашата визия е за по-щастлив свят, в който хора се чувстват и функционират добре и помагат на другите. Дълбоко вкоренени в нашата работа са следните житейски ценности:

Всеки може да повлияе

на личното ни щастие и на благополучието на хората около нас. Щастието е заразно. Ако вие се чувствате добре, помагате и на хората около вас да се чувстват по-щастливи.

Хората са на първо място.

Затова създаваме положителни, любящи и съвместни взаимоотношения в нашите семейства, организации и общности и ги подкрепяме в стъпките им за благоденствие.

Доброто психично здраве

е най-важният „вътрешен“ принос за щастието. Ние се грижим за здравето на всички нива - емоционално, психологическо, физическо.

Помагаме на другите,

защото вярваме, че помощта е в основата на щастливото общество. Тя ни свързва заедно, осигурява ни чувство за смисъл в живота и ни кара да приемаме повече себе си и другите.