Дени Андонова - психолог, инструктор по Неврографика и естетически коуч
Дени Андонова – психолог, инструктор по Неврографика и естетически коуч

Мили приятели, психичното здраве и благоденствие на всички нива е каузата на Фонфация Процъфтяваща България.

Затова с огромно удоволствие се включваме в каузи на партньори и приятели, които по техния начин имат същата визия и цели.

За мен е чест и привилегия да съм част от събитие на Олга Минева – организационен психолог и основател на фондация Emprove, която помага на жени, преживели  домашно насилие. Оля стартира и кампанията #РаноБудна и инициира създаването на общността #ЖенитеSurvivors. “Това е много голяма битка, която водим за цялостна промяна на обществените нагласи от “жертва” към “сървайвър” и женска сила и думите имат своя важен заряд в това.“, споделя Олга.

Тази събота, 17.04.2021, година ще рисуваме неврографика с  #ЖенитеSurvivors за отключване и влизане в личната сила и потенциал, за позитивна промяна и трансформация на всички нива.

Темата ще бъде Аз съм силата си, тъй като всяка неврографика, която рисуваме, носи в себе си вложено намерение, мечта, цел.

Всяка жена е различна и има своята история, своя напредък, своите научени уроци и преодолени страхове. Чрез неврографиката ще се освободим от всички потиснати негативни емоции и ще увеличим личната си сила.

Вярвам, че методът неврографика, с който решихме да проведем уъркшопа, ще даде възможност за освобождаване на дълбоки и потиснати емоции, от стресиращи спомени и травми и тяхното трансформиране в ресурси и лична сила.

Методът работи на 7 нива съзнание и подсъзнание и си служи с активирането на огледалните неврони чрез рисуването на различни образи. Не е нужно да можете да рисувате, всеки може да рисува неврографика.

С пожелание за баланс на всички нива и осъзнатост,

Дени Андонова

За контакт: 0878207156

Автор на публикацията: Деница Андонова

  • Позитивен и организационен психолог
  • Сертифициран специалист по корпоративен уелнес
  • Сертифициран Neuro-Agility практик
  • Автор на книгите Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си и на Ново ниво. Холистичен наръчник за трансформация и позитивна промяна. 
  • Холистичен консултант (кинезиология, австралийски цветни есенции, неврографика)
  • Сертифициран К-Power инструктор и дипломиран инструктор по Неврографика
  • Консултант по хранителни нарушения

Ако желаете да станете наш партньор, моля свържете се с нас ТУК. https://howthrive.org/partners/